Известие

Collapse
No announcement yet.

Много бавно загрява и не както трябва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pavlin079 Покажи съобщение
    ami kajete mi kak da pi6a s latinskite bukvi na balgarski i 6te go pravq taka kakto iskate.
    Това е друго нещо.Имаш лично съобщение с указание за кредора.
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Сега по темата....

Махни релето/бушона за перката на радиатора и да видиме дали няма да вдигне 90*
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        Сега по темата....

Къде е това реле/бушон
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          Сега по темата....

Боби,ще трябва време-след като отвори големия кръг,първоначално се понижава общата температура на охл.течност.
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Днес вече се убедих, че термостата е отишъл на едно по-добро място та понеделник смяна. Дали ще имам проблем да си го сменя сам?
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Едва ли ще е проблем, според мен. Стига да имаш гараж, за да не мръзнеш.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

а

Аз на 164тд го смених много лесно , лошото е че се источва антифриза ама няма как .... успех
                Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                  Боби,ще трябва време-след като отвори големия кръг,първоначално се понижава общата температура на охл.течност.
                  Един термос с горещ чай и ром ще оправи положението в тоя студ. Пак е по-добрия вариант отколкото да сваля термостата.Ако е в него проблема от тази процедура ще си проличи.Ако има въздух в системата или някакво запушване не би трябвало да има разлика от опита.

Релето с бушона би трябвало да се намира над десния фар.
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

след едночасово (и повече)каране в градски условия,едвам ми стига на 50 градуса,а в купето е не повече от 20 градуса,в какво може да е причината.
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                      след едночасово (и повече)каране в градски условия,едвам ми стига на 50 градуса,а в купето е не повече от 20 градуса,в какво може да е причината.
                      Термостат.
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

[quote=sunny2006;390644]Термостат.[мерси колега,ще му обърна вниманиеинтересно на диагностиката ми казаха че е здрав,не съм наясно,тва нещо така може ли да се замери или така са преценили.но все пак ще търся да пробвам с друг.

Comment

С нов друг.
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Новото си е ново .
                            А на диагностика как се хваща прецакан термостат , че са му дали диагноза ЗДРАВ ?
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

де да знам и аз много се изненадах,между другото.колеги бихте ли ми обяснили нещо.като запаля двигателя,маркуча след термостата(от дясно на мотора,незнам на другите алфи как е)ми загрява заедно с мотора,значи термостата не е затворил и върти големия кръг.следователно неработи,ОК . къде се намира датчика които ми показва температурата на двигателя вътре на таблото,колкото и да загрее мотора си показва около 55 градуса.възможно ли е само датчика да е прецакан и аз да си мисля че колата не загрява достатъчно.или цялата работа си идва от термостата.
                              Last edited by undy; d.m.y г., 03:28.

Comment

а

Датчика на 164ките е на блока на мотора ... предполагам е по същия начин , но точно къде е ..
                                Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                                АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                                АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                                eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Working...
                                X